В света на по-умните технологии

08 March 2019

Живеем в свят, в който работата, личният и социалният ни живот зависят от технологиите. И дори да не ни се иска, няма как да избягаме от новите тенденции в общуването и работния процес. Това, което може да направим, е да следим новостите и да се възползваме максимално от екстрите, които могат да ни предоставят смарт устройствата.

На Международното изложение MWC 2019 Lenovo затвърди визията си да направи умните технологии достъпни за по-широк кръг, представяйки на пазара нови продукти от портфолиото си – от персонални компютри и смарт устройства до напреднали технологии и решения за центрове за данни.

Най-новата серия продукти включва интелигентни устройства, сред които са нови персонални компютри от линиите ThinkPad™, IdeaPad™ и IdeaCentre™, както и най-новите смартфони от семейството на Motorola.

Интелигентни мобилни компютърни решения за бизнеса

Lenovo представи най-новите допълнения към серията ThinkPad: T490s, T490, T590, X390 и X390 Yoga™. До момента в света са продадени над 140 млн. броя, а в основата им винаги са дизайнът и инженерингът, сигурност от най-висока степен, издържливост и гарантиране на първокласно мобилно изживяване.

Понеже служителите имат ключов принос в рамките на големите корпоративни сегменти като търговия, хотелиерство, туризъм и производство, но често са пренебрегвани при разпределението на персоналните компютри в рамките на компаниите, осигурявайки им Lenovo 14w и 14e Chromebook лаптопи, фирмите могат да отключат истинския им потенциал и да подобрят ефективността на тяхното сътрудничество и принос в рамките на компанията.

Lenovo Tab V7 - ултрапреносим таблет и смартфон в едно

Сега потребителите в движение могат да получат най-доброто и от двата свята – благодарение на новия ултрапреносим Lenovo Tab V7. Той комбинира предимствата на Android™ таблет, включително батерия, която издържа цял ден, страхотен звук и огромен 6,9-инчов IPS Full HD екран, с преимуществата на смартфон, с който можете да говорите, да изпращате съобщения и да използвате данни, независимо къде се намирате – и всичко това на достъпна цена. Той е страхотен вариант за селфи поколението – предните и задни камери правят зашеметяващи снимки.

Повече опции в дизайна и по-голяма стойност – с новите предложения от семейството на IdeaPad и IdeaCentre

Точно навреме за пролетта Lenovo представя нова линия на своите потребителски персонални компютри Windows 10 IdeaPad и IdeaCentre, които предлагат на учениците, студентите, младите професионалисти и семействата повече опции в дизайна и по-голяма стойност при ежедневните дейности и свързаност – без това да се отрази сериозно на портфейла ви.

Новият ултратънък лаптоп IdeaPad S540 се предлага в 14-инчов и 15-инчов размер и изцяло алуминиева кутия. Той съчетава по-добра производителност с по-голяма преносимост и по-дълъг живот на батерията. Това позволява на потребителите да работят повече и по-ефективно, докато са в движение. Той предлага и до 12 часа живот на батерията, с технология RapidCharge , която осигурява до 2 часа употреба със зареждане около 15 минути.

По-малкият брат на IdeaPad S540 е новият IdeaPad S340, който е с още по-тънък и по-лек профил отпреди и се предлага в четири впечатляващи цвята и опции за 14-инчов или 15-инчов размер. Тънкият и мултифункционален лаптоп 2-в-1 IdeaPad C340 е близък братовчед на ултратънките лаптопи IdeaPad S540 и S340. Той предлага живот на батерията до 8 часа с технологията RapidCharge за бързо зареждане, поддръжка на Active Pen писалка за избрани модели за удобно скициране или писане, независимо къде се намирате, и опционален интегриран четец за пръстови отпечатъци за бърз и лесен достъп до компютъра.

Новото семейство потребителски персонални компютри се допълва от новия all-in-one десктоп IdeaCentre AIO A340. Проектиран да пасва идеално в почти всеки съвременен дом или офис, новият IdeaCentre е с елегантни цветови опции – бизнес черно или бяло – и с по-голям 22-инчов или 24-инчов Full HD екран с по-тънки кантове. Създаден за семействата и професионалистите, които искат компактен домашен десктоп или надежден работен десктоп за малкото си работно място или домашен офис.

Може да съчетаете новите персонални компютри IdeaPad или IdeaCentre с новите слушалки Yoga ANC, създадени за поглъщащо изживяване или висока производителност. С хибридните си ANC (активно елиминиране на шума) и ENC (елиминиране на околния шум) микрофони с гласова помощ и драйвъри, настроени от Dolby, които могат интелигентно да филтрират фоновия шум при обаждания, слушалките Yoga ANC звучат също толкова добре, колкото изглеждат.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР