Ева Лонгория и бебе Сантяго

eva.bg 06 March 2019

Снимка: instagram

Първата рожба на Ева Лонгория – малкият Сантяго – вече е на осем месеца. Той се появи на бял свят през юни, 2018 г. и оттогава Ева се наслаждава на всеки миг от майчинството си.

Тя не спира да споделя снимки на Сантяго, или както тя го нарича – Санти – който расте с всеки изминал ден все повече. Сега качи селфи, на което синът й е заспал в прегръдките й: „В Торонто е време за гушкане – любимата ми част от деня!“, написа тя.

След раждането Ева не бързаше да започва с усилените тренировки. „Давам време на тялото си да се възстанови след бременността, без излишно напрежение“, сподели тогава тя. В средата на януари обаче започна да влиза във форма и да се грижи за себе си, споделяйки мотивацията си със своите последователи: „Отделяйте по 30 минути всеки ден за тренировка – заслужаваме го момичета“, пишеше Лонгория под видеата си.

Само преди броени дни Ева бе забелязана със съпруга си на джогинг в Маями. Тя продължава в същия дух, като чудесно балансира грижата за себе си с майчинството и професионалните си ангажименти. Трябва да признаем, че осем месеца след раждането, тя изглежда страхотно. А Сантяго е най-голямата й мотивация.

„Неговата усмивка е и моя усмивка“, каза Ева под една от всички сладки снимки, които сподели в Instagram профила си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР