Топли бебешки усмивки за студени зимни дни

eva.bg 08 January 2019

Снимка: instagram

Много звездни семейства се разшириха с един член повече през изминалата година. Сега, в най-студения период от зимата, няма нищо по-хубаво и „сгряващо“ от една бебешка усмивка. Затова Ева Лонгория, Кейт Хъдсън и Криси Тейген не пропускат да споделят снимки на своите рожби, с които внасят много положителна енергия в интернет пространството.

Прекарвайки време с малкия Сантяго Енрике, Ева Лонгория го показа на своите почитатели в Instagram, пожелавайки им усмихнат ден: „В Лос Анджелис е смразяващо студено!“, написа тя. Сантяго е първото дете на Ева и съпруга й Хосе Антонио Бастон.

Дъщеричката на Кейт Хъдсън – Рани – стана на три месеца. Тя също оповести това в снимка, на която е облякла Рани в сладък червен комплект от гащеризон и диадема. Кейт роди в началото на октомври 2018 г. от приятеля си Дани Фуджикава.

Криси Тейгън също обича да си мързелува, обвила в прегръдките си малкия Майлс, който се появи на бял свят на 16-и май. „Хибернация“, написа тя под последния си пост, загатвайки, че няма намерение да прави нищо друго, освен да релаксира на топло със сина си. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР