Класики при парфюмите

Пет актуални аромата, с които никога няма да сбъркате – без значение от сезона и повода

05 March 2019


Всяка жена желае да е елегантна и стилна през всеки сезон от годината. Представяме пет от най-популярни и търсени парфюми, с които никога няма да сбъркате. Тези аромати вече са се наложили като безспорни класики.

Giorgio Armani Si

Този невероятен аромат е най-новото попълнение сред парфюмите Armani. Въпреки че се появи на бял свят през летния сезон на 2013 г., Giorgio Armani Si е характеризиран и като зимен парфюм, който е подходящ за дами от всички възрасти. Притежава привкус на ванилия с дървесна основа и сладки нюанси на екзотични плодчета и пачули.

Calvin Klein Euphoria

Ако обичате аромата на цветята, съчетан с ориенталски и плодови акценти, то парфюмът Calvin Klein Euphoria е точно за вас. Възникнал като летен парфюм през 2014 г., дамите предпочитат да го носят и през зимата, когато нежният му аромат им напомня за приближаващото съживяване на природата. Уханието на парфюма включва аурата на сочна мандарина и кайсия, съчетани с плодовите щрихи на кумуат и сладък мед. Сред базовите нотки са мускус, сандалово дърво и пачули, съчетани с уникалния аромат на пролетните нарциси и гарденията.

Montale Intense Cafe

Този парфюм предлага нов поглед към света на ароматите и подхожда на всяка дама, която иска да е уникална. Неговият създател използва вдъхновяващи източни аромати, които добива от редки съставки, за да представи на света магията на Ориента. Почетното място в парфюма Montale Intense Cafe е отредено на Кралицата на цветята – розата и на романтичния й аромат. След като този аромат избледнее, на сцената се появява и кафе Мока, съчетано с бял мускус, ванилия и кехлибар, които в крайна сметка напомнят на чувствения сладък аромат на шоколада. Можете да носите този парфюм по всяко време на годината.

Tom Ford Black Orchid

Това е изключително рядък с качествата си и луксозен парфюм, който запазва дълго време богатия си на съставки аромат. Няма как да сбъркате с избора на Tom Ford Black Orchid, тъй като той се счита за непреходен и дори вечен парфюм, който никога няма да омръзне на нежния пол. В състава му влизат ароматите на лимон, бергамот, жасмин, иланг-иланг и гардендия, заместени от орхидея, логес, ветифер, жасмин и плодови нотки. Базисните нотки включват тамян, мексикански шоколад, сандалово дърво, пачули, кехлибар, бял мускус и ветифер. Тази невероятна комбинация от аромати прави парфюма единствен по рода си.

Lancome La Vie Est Belle

Този невероятен аромат, рекламиран от обичаната от всички Джулия Робъртс, е за дами, които ценят естествените и малките радости в живота. Ароматът главно акцентира на естествената красота, а за негова основна съставка е избран ирисът. Добавени са и нотки на портокалови цветчета, касис, круша и жасмин. Ванилията, пачулито, тонката и пралината правят аромата още по-наситен и елегантен.

Всички тези аромати крият изящество и вкус и са предназначени да разкрият индивидуалността на своята притежателка. Изпробвайте всеки от тях, за да разберете кой пасва най-добре на характера ви.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР