Ед Шийрън се е оженил тайно...

Но чак сега разбираме за това

eva.bg 28 February 2019

Снимка: instagram

Оказва се, че година след като обявиха годежа си, Ед Шийрън и възлюбената му Чери Сийборн са сключили бракмалко преди Коледа.

Двамата са държали в тайна тези свои планове, без да са давали обяснения на когото и да било, че вече са минали под олтара. Ед и Чери си казват „да“ в малка церемония в Съфолк, Англия, на която присъстват едва 40 човека – само семейство и близки приятели на двойката. Нито един от двамата не иска никаква суета, фотографи и звезди, а просто интимен и специален момент.

Големите новини издаде таблоидът The Sun. Източникът твърди също, че Ед и Чери планират да организират отделна сватба през лятото, на която да поканят известните си приятели, с които също искат да отпразнуват любовта си. Така официалната и тайна церемония си остава само за тях, а на публичната вече няма за какво да се притесняват.

Ед Шийрън и Чери Сийборн се запознават още в гимназията, като винаги са имали приятелски отношения. През 2015 г. между тях прехвърча искра, когато се срещат случайно. Останалото, както казват, е история. Хитовите песни „Perfect“ и „Shape of you“ са вдъхновени и посветени на Чери.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР