Мадона и Лейди Гага заровиха томахавките

eva.bg 26 February 2019

Снимка: instagram

Между тях имаше осезаемо напрежение от осем години. Лейди Гага и Мадона водеха вражда чрез коментарите, които и двете правеха по адрес на другата във всевъзможни интервюта.

Още от началото на кариерата си, Лейди Гага е константно свързвана с Мадона и с това, което поп иконата е правила. „Ние сме толкова различни. Не съм съгласна да бъдем сравнявани. Да, тя има впечатляваща кариера и е кралица на поп жанра. Но аз свиря на множество инструменти, пиша сама собствената си музика и прекарвам часове наред всеки ден в студиото. Аз съм продуцент. Текстописец. Това, което правя е коренно различно“, сподели Гага в едно от интервютата си.

Мадона също не оставаше по-назад в коментарите си. Тя бе отправила директна нападкакъм Гага, казвайки, че песента „Born This Way“ е преправяне на нейния хит „Express yourself“ от 1989 г.

Двете певици обаче най-накрая решиха да заровят томахавките. На ексклузивното парти след наградите Оскар, организирано от Мадона и Гай Осири, Гага бе поканена. Тя уважи жеста и малко по-късно в мрежата се появиха кадри и видеа, на които двете са прегърнати като първи приятелки.

Тъй като на партито имаше строг медиен контрол, стана ясно, че двете наистина са искали тези кадри да се появят на бял свят. Самата Мадона сподели една от снимките в Instagram профила си, като под нея написа: „Не се шегувайте с италиански момичета като нас!“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madonna Literal (@madonnaliteral) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР