Лейди Гага свали пръстена

И то тъкмо преди Оскарите...

eva.bg 20 February 2019

Снимка: getty images

След като миналия уикенд на наградите Грами Лейди Гага бе забелязана без годежния си пръстен, спекулациите, че се е разделила с възлюбения си Кристиан Карино, започнаха.

Сега певицата окончателно потвърди пред списание „People”, че връзката й с Кристиан е приключила. Приближени до двойката споделят, че между тях не всичко е вървяло само няколко месеца след годежа им: „Понякога отношенията просто приключват. Без допълнително драма“, твърдят те.

Освен, че Лейди Гага се раздели с Кристиан Карино точно преди чаканата вечер на наградите Оскар, не остана незабелязано, че тя забрави да спомене годеника си в прочувствената си реч, когато спечели Грами за песента „Shallow“ от филма „Роди се звезда“, като с това добави още масло в огъня.

Кристиан Карино бе агент на певицата и от 2017 г. двамата разкриха отношенията си. Преди това Гага имаше петгодишна връзка с Тейлър Кини, с когото също бе сгодена, но не се стигна до сватба. Това е вторият годежен пръстен, който Лейди Гага връща мъжа, поискал ръката й.   

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР