Красотата е хармония

JOWAE ви дарява мъдростта на Изтока. Една от тайните му е вълшебният лумифенол

eva.bg 20 February 2019

За да изглеждаме добре, грижата за кожата ни трябва да бъде безупречна. Компромисите с козметиката и продуктите, с които третираме кожата си, са немислими. Всичко е въпрос на хармония, както ни учи Изтокът. Вдъхновени от корейската дума за „хармония“, експертите полагат усилен труд да възстановят жизнения баланс на кожата. Така се ражда марката JOWAE.

Живеем във време, в което козметиката става все по-добра и залага на естествени и чисти продукти. JOWAE се възползва от богатата природа на Изтока, от която се извличат благодатни за кожата съставки (като цвета от сакура, червен женшен, свещен лотос, бамбук и много други). 

Но магическата и най-ключова съставка, която присъства във всеки един продукт, е лумифенолът. Той се извлича от растението „дебелец“ и е мощен антиоксидант, който създава щит срещу дневните агресори – слънце, мръсен въздух, стрес. Лумифенолът има детоксикиращ ефект и активира естествените защитни функции, елиминирайки токсините. Тази вълшебна съставка подхранва клетките и регенерира кожата, а тя често се нуждае от подобна „подкрепа“. Лумифенолът оставя кожата ви блестяща, защото й помага да произвежда меланин.

Марката предлага различни серии – за почистване на грим, за хидратация, за чиста кожа, противостарееща грижа, подхранваща серия, както и такава, която предлага не само хидратация, но и защита за кожата. За всяка цел е избрана подходящата съставка. Но независимо към какъв продукт от JOWAE ще се насочите, във всеки един от тях се съдържа лумифенол, за който кожата ще ви бъде благодарна. 

 Открийте каква е перфектната грижа за вас тук.  

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР