Перфектният подарък

11 February 2019

Трифон Зарезан, Св. Валентин и 8-ми март са прекрасни поводи, за да зарадвате любимите си хора, но невинаги е лесно да изберете идеалния подарък, а понякога дори се превръща в „Мисията невъзможна“. Идеите се изчерпват, а времето недостига.

В тази връзка ето едно интересно решение, подходящо за любимия, мама, тате, сестрата или пък най-добрата приятелка - ваучерите на Студио за красота и здраве Dupissima. Те са в красива опаковка и ще зарадват всеки. В една кутийка са събрани нежност, грижа, внимание и любов.

Ще откриете комплексна грижа за здравето и красотата на всеки член от семейството. Може да изберете между двете локации - Dupissima в кв. Стрелбище и в Ring mall. Модерната апаратура, индивидуалният подход, специалното отношение, професионализмът и невероятната атмосфера ще превърнат всяко посещение в незабравимо изживяване. Богатата гама от услуги включва всякакви процедури за почистване на лице, антиейдж грижа, оптимална хидратация, както и най-модерните процедури HYDRADERMIE на френска марка № 1- Guinot и процедури с Forlle’d - японска марка, използваща технология с Нобелова награда. В атрактивните студиа ще откриете и разнообразни процедури за тяло, като endoSPHERES THERAPY, която е най-ефективната апаратура за премахване на целулит, Venus Legacy и криолополиза - неинванзивната алтернатива на липосукцията. В Dupissima може да намерите и услуги, като поставяне на мигли, фризьорство, маникюр и педикюр и естетична дерматология. За абсолютното качество на извършваните процедури, Dupissima работи с 3 доктора на територията си.

Подарете ваучер за избрана от вас сума или процедура и подарете... ВСИЧКО! Може да го закупите на място в някой от обектите, да го поръчате през сайта или „по телефона на: 0885 587 083; 0882 828 680.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР