Анди Макдауъл на 60 – невероятна е, нали!

08 февруари 2019

Снимка: getty images/guliver

Тя не се старае да прикрива паяжината от бръчици по лицето си и затова я харесваме толкова! 60-годишната Анди Макдауъл изглежда невероятно може би именно, защото не се бори със старостта, а я приема. Затова и въпреки годините изглежда толкова прекрасно.

Снощи актрисата мина по червения килим на филмовия фестивал в Берлин за премиерата на лентата „Kindness Of Strangers“. Ние обаче нямаме търпение да видим завръщането й в така любимия ни „Четири сватби и едно погребение“. Да, ще има продължение, но този път ще е сериал, чийто сюжет е базиран на пълнометражния филм. Анди Макдауъл ще се завърне, но като гост звезда. Тя ще играе майката на актрисата в главната роля, която ще е звездата от „Игра на тронове“ Натали Емануел.

Да откриеш красотата като зряла жена в свят, където всички боготворят младостта, може да се окаже голямо предизвикателство, но нямаме друг избор. За да бъдем щастливи, трябва да се научим как да се чувстваме красиви въпреки култа към вечната младост.

Истината е, че времето е ценно и не бива да го прахосваме. Има толкова много аспекти на зрялата възраст, които са безумно красиви. Не гледайте назад, освен ако не е с цел да видите колко много сте постигнали и къде сте стигнали“, каза преди време Макдауъл в интервю.

А ние ще допълним, че явно се е научила да цени красивите аспекти на зрялата възраст, защото изглежда щастлива.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР