Може би е от роклята, а може би Никол има новини?

eva.bg 07 February 2019

Снимка: getty images

Звездното годишно парти на Fox (TCA Winter All-Star Party) се състоя в Лос Анджелис и бе уважено от много знаменитости. Никол Шерцингер беше една от тях.

40-годишната певица прикова погледите към себе си с оригинална визия във внушителни цветове: оранжева вталена миди рокля, съчетана с яркорозов блейзър. Това, че Никол изглежда страхотно, не е изненадващо. Причината, която накара хората да коментират тоалета й, беше предположението, че той издава нещо, което тя не е обявила официално.

Прилепналата рокля подчертаваше малко издаденото коремче на певицата, което предизвика спекулации, че Никол може би е бременна в първите месеци. За да докажат основателността на подобни предположения, много нейни почитатели направиха колажи с други кадри, в които красавицата носи подобни вталени тоалети, но коремчето й не е издадено по същия начин: „Ето такъв е коремът й по принцип“, пишат в мрежите.

Може би просто роклята стои по този начин, а може би Никол има големи новини? При всички случаи - предстои да разберем. Тя има връзка с Григор Димитров от 2015 г., като през 2017 г. сподели, че планира деца в близките пет години, след като осъществи мечтания си проект: Това е нещо, което според мен не е правено досега и трябва да му отделя повече време, за да се случи така, както аз искам. Свързан е с музиката, естествено. След това искам да се снимам във филми, да се занимавам с благотворителност и до пет години се надявам да имам вече и семейство", категорично заяви тя преди почти две години. Дали планът й се е променил?

Вижте кадрите тоалета на Никол в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР