Елена Сиракова - топъл глас в студения Космос

06 February 2019

Първият сингъл на певицата е факт. Казва се „Толкова студен“  и на 30 януари беше представянето му в София Лайв Клуб. Няма да броим лайковете и тегленията в мрежата, просто защото самата Елена не поставя този тип популярност пред живото общуване с публиката. А върху нея тя упражнява ефект на магнетично привличане с топлината на гласа си, с усмивката и с грацията си.

Уникално момиче е Елена, различно от целеустремените милениали, които искат да ги харесваме и да ги следваме. Макар да има вече 20 авторски песни, тя чак сега засне видеото към първия си сингъл „Толкова студен“. С него излиза на авансцената на новата българска попмузика, след като от вече няколко години пее като беквокал с група „Авеню“, дует „Ритон“, Руши, Камелия Тодорова, Ирина Флорин, Деси Добрева...

Познаваме я от нейния проект LOVE IS FOUND: A TRIBUTE TO SADE, гледали сме я и като солист в мюзикъла „Коса“ в Пловдив, София, Велико Търново, Русе, Стара Загора. „Толкова студен“ е проект, отдавна узрял в главата й и изваден наяве с помощта на майка й и леля й Людмила.

Повече за Елена и нейния "Толкова студен" проект може да прочететe в EVA през февруари.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР