Селин Дион: Ако аз се харесвам, няма нужда да се оправдавам

eva.bg 29 January 2019

Снимка: instagram

По време на haute couture сезона Селин Дион бе обект на възхищение – заради чувството си за стил, екстравагантните си и смели тоалети.

Но освен адмирации, Селин понесе и много критики за това, че е твърде слаба и се старае да подчертава това с тоалетите си. Певицата не замълча: „Ако аз се харесвам, не виждам нужда да се оправдавам. Не си правете труда да ме разпитвате. Ако не ме харесвате, не идвайте при мен, не ми правете снимки. Ако е обратното - отворена съм за разговор", заяви тя. 

Другите коментари, които заваляха около певицата, бяха свързани с младото момче, което я придружава навсякъде. Започна да се спекулира дали той не е новият й приятел. 34-годишният бразилски танцьор, който върви редом до нея непрестанно и придържа ръката й, бе определен от Селин като „най-добър приятел":

 „Съпругът ми беше най-невероятният мъж, раждан някога на тази земя. Той е единственият, когото съм целувала някога и откри таланта ми, когато бях едва на 12. Сега има друг мъж в живота ми, но той не е МЪЖЪТ в живота ми, разбирате ли? Двамата сме свързани като приятели, това стана естествено и почти веднага. Отношенията се развиха, но нека не смесваме любовта с приятелството. Той е най-добрият ми приятел. Излизаме много, прегръщаме се и се държим за ръце, а хората виждат това. Но той просто ми подава ръка, която да държа...", споделя Селин.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР