Холивудските майки, които станаха вдъхновение за всички нас

eva.bg 18 January 2019

Кейт Хъдсън по време на тренировките

Снимка: Instagram

Актрисите, чийто занаят се изразява в това да се превъплъщават във всевъзможни образи, са безкрайно откровени по отношение на личния си живот. Те са същинско вдъхновение за другите майки по света, които знаят колко е трудно да балансираш между работата, семейството и пълноценно прекараното време с децата.

През изминалата година много „звездни“ бебета се появиха на бял свят и много холивудски майки споделиха за ежедневните проблеми, с които се сблъскват като родители. Дрю Баримор е една от тях. Наскоро тя започна свое собствено предизвикателство в Instagram, идеята за което й хрумва внезапно, когато получава прозрение: „Една сутрин трябваше да закарам дъщеря си до училище и много закъснявах. Придружих я вътре и изведнъж осъзнах, че съм по анцуг и не изглеждам като най-порядъчната майка. Осъзнах, че като мен изглеждат толкова много родители, но зад това се крие много повече. Затова ще споделям видеа с хаштаг #TheWayItLooksToUs, за да покажа, че зад пълния хаос се крият много красиви спомени, а и искам да вдъхна кураж на останалите майки по света, които се чувстват зле за себе си“, каза тя.

Дрю Баримор, както и Ева Лонгория и Кейт Хъдсън започнаха усилени тренировки, за да влязат във форма и да помислят малко за себе си. И трите актриси споделят постиженията си в мрежата, за да мотивират и други жени, че си заслужава, а накрая резултатите са впечатляващи. Баримор не скри колко тежък труд й коства свалянето на излишните килограми, но през последните три месеца тя свали над 11 килограма, споделяйки цялото си приключение със своите почитатели.

След раждането на първата й рожба, Сантяго, Ева Лонгория си даде малко време преди да започне тежко физическо натоварване: „Наслаждавам се на позитивната енергия, която ми дава фактът, че създадох живот, създадох човек! Затова съм по-толерантна към тялото си, без да си създавам излишно напрежение“, категорична беше Ева. Сега обаче тя полага огромна грижа за новия си режим и не пропуска нито една тренировка, за което заслужава адмирации.

Кейт Хъдсън също обяви публично, че има за цел да свали 10 килограма, за което е силно мотивирана: „Смятам да се фокусирам върху себе си. Това за мен означава да бъда здрава, а ако съм здрава, ще мога да бъда майка на трите си деца по-дълго. Независимо дали става дума за работеща или неработеща майка, най-трудно от всичко е да се постигне перфектният баланс между децата и личното време. Нека бъдем честни – децата са на първо място. Но това няма да ме спре да се потрудя да върна спортната си фигура, здравето на организма и съзнанието си.

Всички те заслужават голямо „браво“ за това, а ние продължаваме да следим с интерес напредъка им. Вижте част от процеса и вече наличните резултати при актрисите в галерията.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР