Червените килими станаха толкова скучни! Рискувайте!

eva.bg 17 January 2019

Шер през 1988 и 1998

Снимка: getty images/guliver

На Дрю Баримор й омръзнаха скучните червени килим и призова колежките си да бъдат малко по-смели. „Липсват ми дните на Бьорк и нейния лебед, дните на Шер по червения килим. Сега всички се стремят да не рискуват, да залагат на сигурното и не мога да разбера защо го правят. Та това е червен килим, там не бива да си скучен и предсказуем. Трябва да си ексцентричен, изненадващ, артистичен, шармантен“, категорична е 43-годишната Дрю Баримор.

Актрисата има обяснение за толкова скучните червени килими през последните няколко години. „Причината е в масовия хейт и критика, които сега заливат социалните мрежи и медии. На всички им харесва да критикуват звездите по червените килими, а те пък не искат да се превръщат в повод за световно осмиване и шеги.

Истината е, че трябва да спрем да се интересуваме толкова много от мнението на останалите, да спрем да се притесняваме от хейтърските коментари. Трябва да се облечем и излезем с една цел - да направим шоу. Защото това е идеята на червения килим – шоу, спектакъл, блясък, артистичност, холивудска магия...“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР