Меган Маркъл - с рокля за 25 паунда или с тоалет за 3 400

Доказателство, че елегантността невинаги струва скъпо

eva.bg 17 January 2019

Снимка: getty images/guliver

Меган Маркъл излъчва очарователния блясък на бременните и наистина сияе. Вече в шестия месец и с изразено коремче, херцогинята на Съсекс не спира да изглежда невероятно, не сваля високите токчета, а чувството й за стил остава все така високо.

През последните дни тя показа, че да бъдеш елегантен не е задължително въпрос на пари и бранд. На благотворителното събитие за животни в Лондон, което Маркъл посети и подкрепи, тя облече палто от Armani за 2 000 паунда (с което сме я виждали и на посещение в Съсекс) и рокля с поло яка от H&M, възлизаща само на 24.99 паунда. Страхотната й бежова визия, завършена с чанта от Stella McCartney, предизвика фурор в мрежата, като повечето коментари бяха насочени към това, че не е нужно Меган да носи тоалет за много пари, за да изглежда скъпо – като кралска особа.

На следващия ден Меган и Хари посетиха още едно благотворително събитие – театралното представление Cirque du Soleil's Totem в Royal Albert Hall, Лондон. Този път обаче Меган заложи на бляскава рокля от Roland Mouret, която струва 3 400 паунда. Тя отново беше изключително елегантна, съчетавайки тоалета си с гривна, принадлежаща някога на принцеса Даяна, както и с клъч от Givenchy.

Вижте невероятните визии на Меган Маркъл от последните два дни в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР