Честит рожден ден, Кейт Мос!

eva.bg 16 January 2019

Снимка: getty images

Преди 45 години в Лондон се ражда Кейт Мос – момичето, което скоро ще покори света, превръщайки се в легенда. Ставайки един от най-запомнящите се топмодели през 90-те, днес Кейт е модна икона.

Звездата й изгрява с кампанията на Calvin Klein (днес вече емблематична) през 1993 г., заснета от Хърб Ритс. Кейт и Марк Уолбърг са нейни лица, а това е първият звезден миг за младата Мос. Оттогава тя успява да покори сърцата на големи дизайнери като Джани и Донатела Версаче, Александър Маккуин, Джон Галиано, Марк Джейкъбс и много други. Ликът й няма да спре да краси кампаниите на модните гиганти, а личният й стил да вдъхновява и създава трендове.

Кейт е популярна с любовта си към партитата, затова тя не пропусна да отпразнува 45-тия си рожден ден. Първо тя и приятелят й Николай фон Бисмарк бяха забелязани да отиват в ресторант China Tang в Лондон. Един от гостите й беше Стела Макартни, която сподели и снимка в Instagram с Кейт и написа: Наздраве за една от най-добрите ми и забавни приятелки! Честит рожден ден, обичам те!“

Рита Ора също не пропусна да сподели с почитателите си, че е присъствала на рождения ден на Кейт Мос. Тя качи две снимки в мрежата, като на първата двете все още празнуват навън, а на втората вече лежат уморени в леглото след партито, което явно е било подобаващо. „Има само една Кейт Мос и се радвам, че мога да я нарека своя приятелка“, написа Рита.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР