Кейт Мос и Кая Гербер: Очарователна комбинация

eva.bg 10 January 2019

Първата кампания на Кая за британския бранд Stella McCartney е вече факт. Тя е лице на колекцията пролет/лято 2019, заедно с легендарната Кейт Мос. Линията репрезентира жената на настоящето и бъдещето, тази, която е покорила днешния ден и чийто поглед е насочен право напред.

„Щастлива съм да бъда част от кампанията, обърнала нова страница за жената, която олицетворява Stella McCartney“, споделя 17-годишната Кая. Свежите кадри са дело на фотографа Джони Дюфорт. В тях преобладават природните цветове като зелено и синьо, което изразява стремежа на дизайнерката на бранда да се бори за опазването на околната среда. Тя въплъщава тези идеи в работата си. За около 60% от последната колекция на марката Стела Маккартни се е погрижила да бъде изработена от органични материали. На кадрите за кампанията например виждаме Кая да носи гащеризон от органичен деним, докато този на Мос е направен от бял органичен памук.

Стела Маккартни неслучайно избира Кейт и Кая да бъдат лица на кампанията: „Тяхната непринудена красота и дружелюбност са истинско чудо. А аз искам да показвам тази магия именно чрез жените, на които се възхищаваме и от които се вдъхновяваме. За мен те олицетворяват необходмостта от взаимна подкрепа“, казва тя.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Stella McCartney (@stellamccartney) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР