Няколко тоалета за една вечер

07 January 2019

снимки getty images;

Вечерта на Златните глобуси изисква голяма подготовка. Освен, че звездите трябва да изглеждат безупречно на червения килим, номинираните от тях трябва да са готови да отправят благодарности, ако грабнат статуетката, но и много от тях сменят повече от един тоалет в рамките на няколко часа.

Ако церемонията изисква по-елегантно облекло, то афтърпартито на събитието допуска по-свободни визии, за да могат звездите да се забавляват, без внушителните им тоалети да им пречат.

Хайди Клум, Моли Симс, Пенелопе Крус и Кайли Куоко бяха от тези знаменитости, които се преобразиха с нови визии след церемонията. Сандра Оу впечатли всички, сменяйки цели три различни рокли!На червения килим тя облече бяла рокля от Versace. След това тя излезе на сцената за откриващата реч на събитието и вече носеше дълга яркочервена рокля. За втори път Сандра се качи на сцената, за да получи награда за най-добра актриса в сериала Killing Eve. Там тя сложи третия си тоалет – изящна рокля от Stella McCartneyсъс златни ръкави.

Вижте звездните преображения на Златните глобуси в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР