Звездите носят… цвета на 2019

Живият корал „покорява“ гардеробите на знаменитостите…

eva.bg 17 December 2018

Снимка: instagram

Изследователският и информационен център по цветовете Pantone всяка година е ангажиран с различното влияние на цветовете и нюансите в различните сектори – мода, дизайн, печат, реклама и др. В резултат на тези изследвания, наблюдаващи социалната и културната динамика, компанията определя кой е цветът на следващата година.

2019 г. е годината на т. нар. „жив корал“ (Living Coral), който в скалата на цветовете се намира под номер Pantone 16-1546. Вицепрезидентът на компания Pantone, Лори Пресман, определи този цветови нюанс като „топъл и игрив“, който влияе благоприятно на психиката, допринасяйки за спокойствието и комфорта, като също така зарежда с положителна енергия. За да бъде живият корал водещ през следващата година, причина се оказва фокусът върху опазването на околната среда напоследък. Това е свързано със замърсяването на морския живот и природа, като кораловите рифове.

Щом цветът на наближаващата година бе определен, звездите не се поколебаха да „обагрят“ гардероба си с него. Първата, която се осмели да бъде в цвета на 2019 г. от глава до пети, беше Джиджи Хадид, която облече ансамбъл в жив корал, разхождайки се из улиците на Ню Йорк.

Сега и Дженифър Лопес откри, че яркият цвят й отива, избирайки рокля под коляното от Alex Perry, съчетана с обувки, тренчкот и очила от Carrera, всички в същата гама. Бялата чанта от Mark Cross беше единственият аксесоар, който „бяга“ от монохромната визия, но създава контраст като търсен ефект, който да я подчертава. Дженифър гостува в шоуто Despierta America в Маями, промотирайки новия си филм Secind Act, като прикова всички погледи към себе си, още стъпвайки на червения килим на събитието.

В галерията вижте още кои знаменитости са залагали на трептящия жив корал, който тепърва ще виждаме на звездните събития.     

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР