Хака, хака с Джейсън Момоа

Ах, този холивудски Херкулес с тяло на хавайско божество, слязло на земята да види как я карат смъртните

eva.bg 14 December 2018

Снимка: getty images/guliver

Кой да предположи, че този традиционен танц на маорите от Нова Зеландия може да е толкова секси. В случай, че не сте чували за танца хака, а още по-малко пък сте гледали движенията, имаме огромното удоволствие да ви го представим, при това с главно действащо лице Джейсън Момоа.

Актьорът, който обикаля червените килими покрай премиерата на филма си „Аквамен“, успя да впечатли всички в Лос Анжделис с импровизиран хака танц пред събралите се фотографи и журналисти, за който му помагаха дузина приятели.

Обикновена танцът хака е познат покрай новозеландските отбори по ръгби, които го практикуват преди срещи и май целта им е да сплашат противника, каквато е била и целта на маорите. С Джейсън Момоа обаче ефектът е друг, нищо общо със сплашване. Убедете се сами, след като изгладете видеото по-долу.

Любопитен факт е, че именно с танца хака той успява да си спечели ролята на хал Дрого в „Игра на тронове“ - прави го по време на прослушването, където решава вместо да чете сценария, да им потанцува хака. Естествено, ролята се оказва негова, а на екипа, който го прослушвал, толкова им харесал танцът, че го извикали да им го покаже още веднъж.

Впечатляващ е, убедете се сами!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР