За Коледа искам...

eva.bg 14 December 2018

Не е нужен повод, за да помислим за себе си, но коледните празници все пак са чудесен такъв, за да си напомним (да, понякога има нужда!), че трябва да го направим. През тези месеци винаги се тревожим какво да купим на партньора, родителите, децата, приятелите... Е, време е да изберем по нещо за самите нас. Представяме ви списък с нещата, с които с удоволствие бихме се поглезили, защото... Ако не на Коледа, то кога?!

За моята кожа

Серията на Lierac - Supra Radiance – предлага мощни възстановителни компоненти. Комплектът с възстановяващ антиоксидантен крем за нормална и суха кожа и озаряващ околоочен серум е перфектната придобивка. Формулата, съдържаща бял ечемик, стимулира обновяването на клетките, а Хиалу-3 концентратът подхранва и изглажда кожата. А най-хубавото е, че комплектът идва със стилна козметична чанта.

За моята коса

Phyto предлага невероятната серия Phytokeratine, която е всичко, от което косата има нужда. Растителният кератин прониква дълбоко в структурата на косъма и моментално го възстановява. Коледната кутия Phytokeratine има всичко необходимо за косата: възстановяващи шампоан и маска за силно увредена коса, които й придават копринена мекота. Продуктите не съдържат силикон или парабени, а само чисти съставки с естествен произход. Те даряват на косата специфична комбинация от 18 аминокиселини, която замества естествения кератин в структурата на косата. Инжектиран в сърцевината на космените фибри, растителният кератин замества липсващите аминокиселини. Също така благотворните масла от сапота, баобаб и бурити.

За инстаграм профила ми


Коледа е прекрасен момент да си подаря нов телефон и вече съм си го избрала:  Мotorola one. Този симпатяга няма да изразходи целия ми бюджет за подаръци, както правят напоследък смартфоните. Motorola one е най-новото красиво, стъклено и тренди предложение от програмата Android One, която гарантира бърза процесорна работа, както и че първи ще получаваш всички актуализации. Отделно има суперготина камера с неочаквано добри ефекти като spot color и синемаграфиите, с които инстаграм профилът ми ще се отличи с най-интригуващите портрети и гифчета. Всичко това, заедно с батерия за цял ден и още много, е на цена от 395 лв., а остатъкът от бюджета си ще похарча за... каквото си искам.

За душата ми

Моноспектакълът на Михаил Баришников на 19 и 20 януари на сцената на Софийската опера ще бъде невероятно изживяване. Не всеки ден имаме възможността да гледаме един от най-големите балетисти в света да пресъздава поезията на Йосиф Бродски, нали?

За стила ми

Една стилна малка чанта на Furla може да бъде елементът, който да направи визията завършена и шик. Никога не може да се сбърка с подобен красив (и полезен) аксесоар.

За ароматната ми аура

Нищо повече, нищо по-малко от Chanel №5! Този аромат носи чара и класиката, обвита в мистерия и съблазън. Той създава усещане за жена, независимо дали се намираш на многолюдно парти, или си в леглото, облечена а-ла Мерилин Монро – само по Chanel №5.

За него

Един мъж винаги се нуждае от часовник - все пак трябва да знае колко време му остава до срещата ви… и да не закъснява! Швейцарските часовници на Swatch винаги са добра идея, защото са цветни, забавни и качествени. Нашият личен фаворит е моделът GARA IN BLU.

За моето здраве

TriCollagenPeptide. Освен че е много вкусен, допълва ресурса на колаген и стимулира естественото му производство. Подходящ е за поддържане на здрава кожа и коса, запазва пигментацията им, осигурява антиоксидантна защита на клетките, забавя процеса на стареенето им. Повлиява благоприятно зрението, ставите, зъбите и цялостния външен вид.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР