Клинт Истууд и всичките му осем деца

eva.bg 12 December 2018

За първи път - снимка на всички осем деца на Клинт Истууд

Снимка: Instagram

Да, толкова са децата на Клинт Истууд – цели осем на брой. Част от тях са от официални бракове, други от тайни афери и изневери, някои дълго време отказваше да припознае като свои, други нямаше как да не включи в завещанието си. В крайна сметка 88-годишният в момента актьор и режисьор успя да се помири и сближи с всички осем и за първи път всички те дойдоха, за да го подкрепят заедно на премиерата на филма му The Mule в Лос Анджелис.

Най-голямото от децата му – Лори, той дава за осиновяване още преди да стане световна звезда и чак сега тя бе официално призната като негова дъщеря.

Осемте деца на Клинт Истууд са от шест различни жени. Само две от тях са имали честта да бъдат негови съпруги.

Най-известният от наследниците - Скот Истууд, е едно от двете деца, които стюардесата Жаклин Рийвс ражда на Клинт Истууд по време на тайната им афера, продължила няколко години. Двамата имат връзка в периода, в който Клинт е обвързан със Сондра Лок. Истууд признава за съществуването на двете деца, които той припознава официално доста по-късно, чак през 2002 г. В акта за раждане на Скот и сестра му Катрин е вписана фамилията на майка им, която ги отглежда сама и без помощта на звездния им баща.

„Не съм сигурна че друг път сме се събирали всички осем деца и това да е документирано със снимка“, коментира дъщеря му Алисън, която пък е от брака с първата му съпруга – Маги Джонсън. Смята се, че дадената за осиновяване Лорън е резултат на тайна афера на Клинт Истууд с жена от Сиатъл, докато е бил сгоден за Маги Джонсън. Първата му съпруга явно не таи лоши чувства, защото също дойде на премиерата на филма, превръщайки събитието в голяма семейна афера, имайки предвид, че там беше и настоящата му приятелка Кристина, която е с 33 години по-млада от него.

Както виждате – много жени, много деца, голямо семейство и за щастие в момента май всички се разбират.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР