Жизел Бюндхен: Да срещна съпруга си бе красива случайност

eva.bg 12 December 2018

Снимка: instagram

Жизел Бюндхен е един от най-успешните модели в света. За да има такава кариера зад гърба си, тя е положила много труд и със сигурност не е разчитала на случайността. В личния си живот обаче тя не се води по тази логика (и добре, че не го е направила!).

В шоуто на Елен Дедженеръс Жизел разкри, че е срещнала мъжа на живота си напълно случайно, но това се оказва най-красивата случайност в живота й: „Точно след като гостувах в твоето шоу, за пръв път отидох на първата си среща на сляпо. Преди не бях правила това. Именно тогава срещнах съпруга си. Сега, 12 години по-късно, осъзнавам, че може би ти си ми донесла късмет!“, каза Жизел на водещата.

Бюндхен се омъжи за спортиста Том Брейди през 2009 г., от когото има две деца – Вивиан Лейк Брейди и Бенджамин Брейди. Този февруари двамата отпразнуваха девет години от сключването на брака си. По повода супермоделът написа: Тези девет години бяха истинско приключение. Обичам да се уча от теб, да израствам с теб. Честита годишнина, любов на моя живот!“.

Ето, че на човек не му трябва много – само мъничко късмет.

1 КОМЕНТАР
1
Koko
12 December 2018, 15:54

Малка подробност: в момента на срещата на сляпо тогавашната приятелка на съпруга й е била бременна с дете от него. Не че нещо, но е било чак толкова розово колкото се представя

ТВОЯТ КОМЕНТАР