Безкомпромисна грижа за кожата

eva.bg 12 December 2018

Грижата за кожата трябва да бъде винаги на ниво. С времето се нуждаем от продукт, който да придава плътност на кожата и да изглажда бръчките. Серията Hydragenist от Lierac e вдъхновена от дермо-естетичната техника на тъканната оксикенция. Тя предлага на кожата комбинирано действие на чист кислород, хиалуронова киселина и витамини, които интензивно хидратират – точно това, от което се нуждае. Как става това? Чрез един основен компонент във формулата на продуктите от серията – комплекс Hydra O2, изграден от биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали.

Хидратиращият гел-крем и маската от серията ще станат вашите най-добри приятели, които ще ви подарят перфектна кожа. Ето как действат те:

Hydragenist Gel-CrÈme е специално формулиран за нуждите на нормална и комбинирана кожа. Той осигурява интензивна хидратация и тонизиране. Изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възстановява блясъка, има незабавно матиращо действие.Защо този гел-крем е перфектното решение? Защото дори и когато полагате ежедневни грижи за кожата си, тя преминава през периоди на стрес, екстремни температури и умора, в резултат на което се дехидратира. Формулата на продукта, съдържаща Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), съчетано с масло от кайсия и естествени хидратиращи агенти.

Хидратиращата маска е дълбока уплътняваща баня за кожата. Тя осигурява „инжекция“ хидратиращи и подхранващи активни съставки, които мигновено правят кожата гладка, плътна и изключително свежа.Маската „утолява жаждата“ на кожата, като я рехидратира и реоксигенира. Тя също съдържа комплекс Hydra O2, който увеличава оксигенацията на клетките, отговорни за създаването на агенти, които да задържат влага на повърхността и в дълбочината на кожата с цел изцяло хидратирана кожа. В допълнение към биомиметичния комплекс Hydra O2, който пресъздава техниката на тъканна оксигенация, тази маска съдържа и масло от лайка, за да забави стареенето и тъканната дехидратация, и екстракт от жасмин, чиито танини и флавоноиди подобряват микроциркулацията и клетъчния метаболизъм.

Използва се веднъж седмично, за да поддържате доброто състояние на кожата, или по-често, когато има нужда. Нанесете тънък слой, оставете да подейства за 10 минути и избършете остатъкаили преспете с маската, за да действа през нощта.

Тези продукти са перфектни за всички жени, които мечтаят за мигновена хидратация, като първа стъпка в борбата със стареенето, както и за тези, които периодично се нуждаят от интензивна хидратация и подхранване.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР