Предколедно ми е, Ива!

eva.bg 09 December 2018

Снимка: Театър 199

Ива Тодорова е професионална актриса, завършила НАТФИЗ при проф. Коко Азарян. Да не си помислите, че сте си дали парите за самодейност, казва самата тя в моноспектакъла си „Приятно ми е, Ива” в театър 199.

Ако нещо в предпразничното настроение ви куца, отидете на този спектакъл, той ще ви нахрани със смях (но не защото някой казва «г.з», например, въпреки че самата Ива не страни от ругатни, особено на италиански) и искреност. В стила на стенд-ъп комедията актрисата ще ви разкаже части от живота си, особено провалите в него. На лишената от декори сцена ще й помагат само бутилка с вода, микрофон, видео с различни фази на Луната и с италианци, които се опитват да произнесат български думи като «закусвам» и особено зле отдаващата им се «всички». Италианците са заради онази част от живота на Ива Тодорова, която тя прекарва в Италия и дори се омъжва там.

Да не се объркате, обаче, «Приятно ми е, Ива» не е само за закъсалите с настроението, тя е рядък и различен театрален къс, който не си струва да изпускате. Следващите обявени представления са на 21 декември и на 23 януари.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР