Какво е общото между Кейт и елхата? Принц Уилям знае

eva.bg 07 December 2018

Снимка: getty images/guliver

Принц Уилям рядко си позволява да се шегува публично, още повече пък да коментира тоалетите на съпругата си. Но вчера по време на официалното посещение на двамата в базата на Кралските военновъздушни сили в Кипър, той постигна ударен резултат от две в едно.

Наследникът на британския престол се пошегува с визията на Кейт и по-специално със зеленото й сако на канадския бранд Smythe, чиято цена е впечатляващите 666 английски лири. „На фона на елхата, мисля че съпругата ми се е опитала да се маскира. Залага на камуфлажа“, заяви Уилям. След това й предложи ако иска той да се махне от кадъра, за да се снима само тя с войниците и дръвчето... (Не бива така, принце! Не и в присъствието на толкова много мъже!)

За щастие Кейт прие с усмивка коментара на Уилям, въпреки че в тази ситуация май нямаше много избор. Не се знае обаче дали след това, далече от любопитните погледи и фотоапаратите, не го е смъмрила за шегите му. Все пак, какъв по-подходящ цвят за посещение в база на военновъздушните сили, освен камуфлажно зелено. Едва ли целта е била да се скрие зад Коледното дръвче. Снимки от посещението им може да разгледате в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР