Джулия Робъртс си има фен в британското кралско семейство

eva.bg 05 December 2018

Снимка: Instagram

Трудно е да не си почитател на Джулия Робъртс – все пак тя е вечно усмихнатата хубава жена. Друго е обаче, когато става въпрос за почитател сред членовете на британското кралско семейство. Оказва се, че актрисата си има голям фен и както може би вече сте предположили, става въпрос за бившата й вече колежка Меган Маркъл. Не, двете никога не са играли в общ филм, но се оказва, че именно Джулия Робъртс е вдъхновила Меган да стане актриса.

Преди година в интервю за Glamour Меган е трябвало да изреди имената на десет жени, които са успели да променят живота й. Оказва се, че в този списък попада и Джулия Робъртс.

„Тя беше първата актриса, която гледах на голям екран и след това си казах: Изглежда доста забавно, искам и аз да работя това. Спомням си, че като по-млада някой ми беше казал, че в профил дори приличам малко на Джулия Робъртс, което е най-големият комплимент, който някой някога ми е правил“, казва Меган Маркъл.

„Това е страхотно, мисля че тази хубава новина ще ме държи в добро настроение дълго време“, коментира пък Джулиия Робъртс, когато разбра за признанието на Меган Маркъл.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР