Шер го може най-добре

eva.bg 04 December 2018

Снимка: getty images/guliver

„Не вярвах, че на тези години все още ще мога да тичам из сцената. Мислех, че ще съм мъртва. Истината е, че мразя да съм стара“, заяви преди време Шер, която освен че все още е „жива и тича по сцената“, изглежда толкова добре за своите 72 години, че май само звезда като нея може да изнесе такъв тоалет на тази възраст. Певицата бе специален гост за премиерата на новия мюзикъл на Бродуей „The Cher Show“, който е вдъхновен от нейния живот и е нещо като джубокс с хитовете й.

„Трудно е да видиш как на сцената се играе твоят собствен живот. Не бих могла и да мечтая за други актьори, които да се справят по-добре“, заяви певицата. Три различни актриси играят Шер в различните етапи от живота й. Това са Стефани Джей Блок, Тийл Уикс и Микаела Даймънд.

„Нищо хубаво няма в остаряването. Не съм помъдряла повече, отколкото на 40. Имам нужда от силите си, а старостта е кучка, която пречи на работата ми, застава на пътя ми, ограбва красотата ми. Очакват да обяснявам, че се чувствам по-добре от всякога. Не, няма да го кажа. Не ми харесва да съм стара“, казва още Шер от висотата на своите 70+ години, но на нас ни е трудно да го повярваме, имайки предвид колко добре изглежда и какъв пълноценен живот води. През януари тя ще стартира втората част от турнето си "Here We Go Again Tour", което включва цели 44 концерта. Впечатляващо, нали!

Нищо чудно да е сключила сделка със старостта, а може би става въпрос и за гени, защото майка й също изглежда удивително добре за своите още по-впечатляващи 92 години. Убедете се сами в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР