Червеното червило – вечното, изящното

Вижте най-продаваните червени червила на всички времена

Александрина Петрова 28 November 2018

Червеното червило е същинска икона в света на красотата. За да се превърне във вечна класика, то е красило устните на велики жени, направили го своя запазена марка – Мерилин Монро, Елизабет Тейлър, Деби Хари и много други.

Да се намери перфектното червено червило е сложна задача. Формулата на такъв ярък нюанс трябва да е безупречна. Затова изборът му се прави внимателно, тъй като пазарът предлага множество варианти, удовлетворяващи различните вкусове. Не е случаен фактът обаче, че червеното червило е „главен герой“ в историята на някои брандове. Още през 1953 г., когато Dior сложи от своя продукт върху устните на своите модели, червилото се превърна в легенда. Днес в САЩ то се продава по три пъти на всеки час според статистиките.

Много от червилата, станали образцов израз на червеното червило, се лансират преди десетилетия. Нюансът на Revlon, носещ името „Love That Red” за пръв път излиза на бял свят през 1978 г., но оттогава няма признаци да е загубил популярността си. А за да създаде емблематичното си червило, Джорджо Армани посещава козметичната лаборатория 96 пъти, за да се увери, че цветът е постигнал съвършенство.

Червеното червило „никога не избледнява“ - то е винаги на мода и никога не може да сбъркате с него. В галерията вижте „звездите“ сред червените червила, които са най-продавани и най-признати.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР