Victoria's Secret в процес на големи промени

eva.bg 26 November 2018

Снимка: getty images

След като през 2016 г. Victoria’s Secret обявиха, че спират линията си за бански костюми, всички бяха много разочаровани, че нямат възможността на плажа да бъдат облечени в цветните предложения на бранда.

Сега обаче марката зарадва почитателите си с новината, че пуска нова кампания за бански костюми, която ще стартира през пролетта на 2019 г. Нещо повече – моделите бански ще бъдат на достъпни цени, като ще са налични веднага след започването на кампанията.

С това изненадите от Victoria’s Secret не спират. Марката обяви, че скоро ще предлага обувки и очила! Тези стъпки се правят в особен момент за бранда. Наскоро изпълнителният директор Ян Сингър подаде оставката си, след което продажбите спаднаха, особено тези на PINK линията. От известно време засилено текат дискусии, насочени към темата за любовта към тялото. Те са причината да се правят опити за предлагане на бельо с по-големи размери. Първоначално Victoria’s Secret отказа да промени наложения си марков профил - линията бански костюми от 2016 г. беше красива и достъпна, но имаше ограничени, строги размери. Може би е дошло времето, в което всичко това ще се промени... Остава да видим.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР