Доктрина на красивата кожа

Haute Cuisine съдържа трите вълшебни съставки, постигащи съвършенство

eva.bg 28 November 2018

Кожата е огледало на вътрешното ни състояние. Колкото повече грижа полагаме за нея, толкова повече ни се отблагодарява тя. Но не можем да пренебрегнем факта, че кожата зависи и от външното въздействие на околната среда, което често оказва негативно влияние. Замърсяването на въздуха и стресът, например, водят до загуба на еластичност и влажност. С идването на зимата, кожата се нуждае от нежна и топла обвивка, за да се „чувства“ комфортно. Не е тайна, че рецептата за красив външен вид е правилното третиране.

В забързаното ежедневие не забелязваме как се появяват първите бръчици, отпуснатата кожа и загубата на хомогенен тен. А всички тези признаци сигнализират, че не се поддържаме както трябва. За щастие, часовникът може да бъде върнат назад и стареенето да бъде забавено, като използваме най-различни средства за целта. Но най-ефикасните се оказват тези, които са взаимствани от природата.

Затова кремът за лице Haute Cuisine от Beauty Bakery използва естествено получени съставки, които поддържат кожата здрава, като формира външните слоеве на епидермиса и я предпазва от загуба на влажност. Във формулата са включени три основни елемента, които са високо оценени в съвременната козметика:

1. Различни лабораторни изследвания доказват, че кремът с екстракт от охлюви има свойството да почиства кожата от мъртви клетки и да намаля бръчките. Прави кожата сияйна, млада, уеднаквява тена и нормализира пигментацията, като я подхранва и защитава от действието на свободните радикали. Абсорбира се бързо като оставя кожата да диша свободно - тя изглежда чиста, еластична и подмладена.

2. Медът е не само вкусен дар от природата, а предлага и изумителни възможности за регенериране процесите в епидермиса. Съдържа въглехидрати и вода, както и много минерали, микроелементи, важни ензими, протеини и естествени противовъзпалителни вещества, които правят кожата мека и хидратирана.

3. Още от древни времена чистото злато, свободно от всякакви сплави, било почитано не само заради разменната си стойност, а и заради изключителните си терапевтични свойства, които притежава. В пълна сила това важи и за козметичните продукти, които го съдържат. Златото регенерира и стимулира клетъчната защита срещу свободните радикали и предпазва кожата от стареене. То поддържа производството на еластин и подобрява състоянието на кожата.

Тези три еликсира за кожата са подсилени с още много благодатни съставки: корен от женшен, екстракти от полезни билки, аргинин и хиалуронова киселина. С тях кремът осигурява нежна грижа за мекотата на кожата, като тя е подхранена в дълбочина и синтезът на колаген е стимулиран. Haute Cuisine e подходящ за всички жени, които се нуждаят от регенерация и подхранване на кожата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР