Кулинарен триумф

Ако ние сме това, което ядем, то нека то да бъде най-доброто. Ето как!

eva.bg 23 November 2018

Казват, че с готвенето е като с любовта – ако не се подхожда към него с удоволствие и внимание, то не се получава. Храненето е изключително важна част от ежедневието ни, на която често не можем да се насладим пълноценно, поради натоварения график и всички задължения. В днешно време е истински лукс да успеем да си приготвим нещо хубаво у дома – така, както го обичаме и както в никой ресторант не предлагат.

Не трябва да лишаваме сетивата си от вкусна храна, а за приготвянето на последната ни е необходим помощник, на когото можем да разчитаме по всяко време, който да работи бързо и лесно, но и безкомпромисно. Истината е, че с подходящия продукт всичко е възможно.

Със 75-литровата фурна на Samsung - Dual Cook Flex - можете да постигне същински кулинарен триумф! Специалната технология Dual Cook разделя с подвижна преграда фурната на две части, позволявайки да се приготвят едновременно две ястия за различно време, режим и температура на готвене. Гъвкавата врата е създадена по начин, който позволява отваряне само на горната част на фурната. Така ястията могат да се проверяват, обръщат, заливат и подправят в горното отделение, без да се губи топлина в долното. Ако използвате само едно отделение, спестявате и енергия.

Така готвенето няма да бъде за сметка на нещо друго, нито обратното. Печелите време и, най-важното, удоволствие! А така се раждат кулинарните шедьоври. За улеснение на помощ идват специалните функции на фурната: Auto Cook предлага 40 предварително зададени настройки за приготвяне на храна без усилия, Cooking Guide показва оптимални режими на готвене, въз основа на съставките и вида храна. И любимото ни - My Recipe, което записва информация за последно приготвените ястия. И тъй като почистването е една от най- досадните части в кухнята, тук също се намира решение. Режимът за самопочистване загрява фурната, за да стопи мазнините и остатъците от готвенето.

За да бъдат кухненските преживявания съвсем безпроблемни, фурната Dual Cook Flex предлага и функцията HomeCare Wizard, която дава информация както за потенциални проблеми, така и за начините за бързото им отстраняване, като прави точна диагностика. Повече информация за продукта можете да откриете тук.

„Човек не може да мисли добре, да обича добре, да спи добре, ако не се е нахранил добре“, е казала Вирджиния Улф и ние не възразяваме.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР