Серина Уилямас: Да я будя ли или да си лягам

eva.bg 16 November 2018

Снимка: Instagram

Серина Уилямс за пореден път подчерта колко много й харесва майчинството и как нищо друго не може да се сравни с това изживяване. В интервю за GQ тя сподели, че само едно нещо я притеснява относно това да е майка, имайки предвид, че комбинира грижите за малката с активната си спортна кариера.

Харесвам абсолютно всичко на това да съм майка. Единственото нещо, което не ми харесва, е следната ситуация – часът е 7.30, Олимпия е в леглото и спи, аз се натъжавам и започвам да се чудя – да си лягам ли или да я събудя, за да я видя още веднъж“, казва Серина в интервюто.

В статията за броя тя споделя още колко привързана е към сестра си Винъс. Двете живееха заедно в една къща, но преди три години Серина се изнася... в къща на съседната улица. „Казах: Винъс, никога няма да имам сериозна връзка, ако си останем завинаги съквартирантки. Знам, патетично е, но наистина сме много близки с нея. Още от малка аз непрекъснато се идентифицирах със сестра ми. Беше много странно, защото все се сравнявах с нея – защо гърдите ми са по-големи от нейните, защо съм по-пълна... защо не съм Винъс? В един момент на нея просто й омръзна да я копирам и ми каза: намери си своя идентичност. Така че трябваше да се науча, че няма нищо лошо в това да не съм Винъс“, споделя още Серина.

"Вече съм щастлива от това, което съм, от начина, по който изглеждам. Харесвам се и ще го показвам всеки ден на дъщеря ми."

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР