Изгоря домът на Джерард Бътлър

Евакуираха звездите от района на Малибу заради бушуващите пожари

eva.bg 12 November 2018

Снимка: Instagram

Опустошителните пожари в Малибу отнеха домовете на много хора, сред които и на доста известни личности. Тук именията са на цени като за звезди, но точно сега всеки, който има жилище в Малибу, има и сериозна причина за притеснение. Доказателство е селфито, което Джерард Бътлър направи пред дома си или поне пред това, което е останало от него. „Завърнах се вкъщи след евакуацията. Много хора са с разбити сърца сега в Калифорния“, написа той. Но вместо да се оплаква, използва възможността да похвали пожарникарите „за куража, саможертвата и духа им.“ Над 3000 пожарникари са изпратени там, за да се борят с огнената стихия.

Джерард Бътлър не е единствената знаменитост, която изгуби дома си в бушуващите пожари. Певецът Робин Тик и риалити звездата Камил Грамър също са с изпепелени жилища.

Сред звездите, които бяха принудително евакуирани от района, са Лейди Гага, семейството на Пиърс Броснан (негова е снимката с колоната автомобили), кланът Кардашиян, Шер, Уил Смит, Орландо Блум и много други.

Засега поне 23 души са загинали заради пожарите в северната част на Калифорния. В южната пък са застрашени хиляди жилища, под заплаха е и целият район на Малибу.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Animal.lover (@animal.loverr2) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР