Стилът на... Гал Гадот

Как се облича Жената-чудо?

eva.bg 22 December 2021

Снимка: getty images/guliver

„Тя притежава огромна увереност. Мисля, че това е значима част от нейния стил“, казва стилистката на Гал Гадот – Елизабет Стюарт. Не сме си и представяли, че жената, изиграла ролята на Wonder Woman, няма да бъде уверена. Тя излъчва класа, смелост и сила, но също така и много нежност. Не губи непринудеността си, дори и да се намира на червения килим. Ако можем да научим нещо от отношението на Гал към дрехите, то е, че с увереност всяка визия може да бъде блестяща.

„Харесва ми да влагам доза изтънченост в тоалетите си. Но стилът ми в никакъв случай не е сложен, дори напротив – много е прост“, казва актрисата за своя вкус. И наистина е така. Наблюдавайки Гадот в ежедневието й, но и на червения килим, виждаме, че тя се старае всичко да бъде просто, изчистено и елегантно. „Просто съм мързелива“, шегува се актрисата, но дори и да е така, ефектът е положителен – обрани и шик ансамбли, в които не се прекалява с акцентите, цветовете и аксесоарите.

Гал не се бои от смелите, ярки нюанси, стига да са перфектно съчетани с всичко останало. Тя търси хармония, като така постига финото и изтънчено излъчване, с което запленява всички. Както казахме, притежава най-ценния аксесоар – увереността. Но той идва с друг атрибут, наречен „комфорт“. Тя не слага тоалети, в които не може да се движи свободно и с лекота. „Пробите минават изключително бързо. Гал облича нещо и щом вижда, че изглежда и се чувства добре в него, не й трябва нищо друго. Готова е!“, продължава Стюарт.

Израелската красавица определено знае какво й стои добре. Това е ценно оръжие, а както знаем от ролята й на Жената-чудо, тя умело борави с оръжията. Избира такива дрехи, които подчертават фигурата й. Гадот следва същата логика и в грима – с него подчертава най-силните си черти. Залага на изчистен макиаж и по-натурална визия, а за червения килим често основен акцент в грима й е само червилото. За официалните си изяви предпочита класическата рокля (много обича червеното!), но в ежедневието си е доста по-спортна: деним, кожени якета, слънчеви очила...

В галерията можете да разгледате най-добрите визии на Жената-чудо, а ето и няколко интересни факта за нея, които може би не сте знаели досета:

- Гал Гадот има израелски корени. Започва да работи като модел през 2000 г. и на 18-годишна възраст печели конкурса „Мис Израел.“

- Веднага след конкурса „Мис Вселена“, на който участва след спечелването на „Мис Израел“ , Гал започва служба за израелската армия, която продължава две години.

- Преди да има честта да изиграе Wonder Woman, тя взима предимно малки роли. Първата й по-сериозна роля е в „Бързи и яростни“ през 2009 г. Обожава високите скорости, тъй като кара мотор. Затова винаги изпълнява каскадите си сама и не използва дубльори.

- Ролята на Wonder Woman чудесно пасва на нейната борбена и спортна натура. Актрисата обожава бокса, баскетбола и волейбола. Тя е била спортен треньор в Израелските отбранителни сили.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР