По кецове при принца!? Как можа, Ема Томпсън

eva.bg 08 November 2018

Актрисата Ема Томпсън никога не се е съобразявала с етикетите, винаги е била против правилата, а за поведението й на публични места може да се каже всичко друго, но не и че е примерно и скучно. 59-годишната звезда не изневери на себе си и вчера, когато имаше официална среща с принц Уилям в Бъкингамския дворец.

Тя бе удостоена с една от най-престижните титли – Орденът на Британската империя. И не, че е забранено да отидеш по кецове, но някак си писаният и неписан кралски етикет изисква доста по-официален дрескод. Поне бе съобразила облеклото си и не бе дошла в спортен екип, въпреки че не беше и рокля.

Обичам принц Уилям. Познавам го малък. Подсмихнахме се един на друг, аз го попитах дали мога да го целуна, а той ми каза – не, не можеш“, каза Ема Томпсън след това.

Само ще припомним, че преди няколко години на церемонията по раздаването на наградите Златен глобус Ема Томпсън предпочете вместо да страда от мазоли, да свали неудобните високи токове и да се разходи боса по червения килим. А след това с тях в ръка излезе и на сцената, където трябваше да обяви името на един от победителите.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР