Жизел Бюндхен има да ви каже нещо важно

eva.bg 08 November 2018

Снимка: instagram

„Споделям ЛЮБОВ“, написала е в описанието на профила си в Instagram Жизел Бюндхен. И тя се старае наистина да го прави. Супермоделът използва голямата възможност, която дават социалните мрежи, а именно – да достигат лесно и бързо до възможно най-много хора. Затова Жизел не пропуска да напомня важните неща, с които да ни пробуди в забързаното ежедневие:

„Време е да погледнете в себе си, време е за малко тишина. Вслушайте се във вътрешното си Аз. Изчистете света си от всичко, което ви дърпа назад и работи срещу вас. Миналото не може да бъде променено, но бъдещето е във вашите собствени ръце. У вас е силата да решите какво искате, какви да бъдете и каква да бъде реалността ви“, написа тя под снимката, на която медитира сред природата.

Бюндхен често се отдава на тихи разходки, далеч от градския хаос, но не бяга и от контакта с хората. Затова винаги отделя време, за да изрази прозрения и съкровени мигове, докосвайки се до своите почитатели: „Малките специални моменти са тези, които остават завинаги“, твърди Жизел.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР