Кой сериал вълнува херцогинята на Корнуол?

eva.bg 02 November 2018

Чудили ли сте се какво правят кралските особи у дома, когато си почиват от всичките си официални ангажименти? Те също следят с интерес определени телевизионни програми, а едва ли ще ви изненада, че особено ги вълнува сериалът на Netflix „Короната“, който разказва за живота на кралица Елизабет II.

Той се оказа истински хит, очевидно не само сред широката аудитория. Голяма част от кралското семейство признават, че го гледат редовно: Меган и Хари си го пускат, когато готвят, а миналата година дори самата кралица Елизабет призна, че е почитател на шоуто. Принцеса Юджийн пък каза, че се чувства много горда, докато го гледа.

„Короната“ си спечели още един ценител в лицето на Камила Паркър-Боулс. Племенникът на Камила – Бен Елиът – споделя, че Чарлз и херцогинята на Корнуол отиват в шотландското имение Birkhall, за да гледат любимите си телевизионни програми, а сега определено се вълнуват от „Короната“. Образът на Камила ще бъде въвлечен в третия сезон на сериала, затова сега тя е силно притеснена от това как ще бъде представена на аудиторията. Известно е, че на екрана ще видим историята за аферата на принц Чарлз и Камила, преди тя да стане негова втора съпруга. Ролята е поверена на актрисата Емералд Фенел:

„На върха на щастието съм, че имам възможността да застана до толкова талантливи актьори, но съм и много притеснена за представянето си, тъй като обожавам Камила“, споделя Емералд.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР