Да бъдеш уникален е изкуство...

... овладей го с Art d’Аrnould

eva.bg 06 November 2018

XIX век е векът на електричеството. През 1831 г. Майкъл Фарадей експериментално открива явлението електромагнитна индукция. През 1848 г. френския физик Леон Фуко за първи път използва лампа с нажежаема жичка за да освети един парижки площад. А през 1872 г. във Франция вече отваря врати и първата в света фабрика за електротехнически изделия - „Arnould.

За 140 години практически нищо не се е изменило в това уникално производство: тук, както и преди, от естествени материали ръчно се изготвят продукти, станали отдавна еталон за качество, прецизност и стил в цял свят. Подобно на старинни ювелирни украшения, всяко със свой характер и по своему неповторимо, изделията на Arnould са с уникална изработка, излезли от ръцете на истински майстори.

Каним ви на разходка по булевардите на Париж и в есенните градини на Версай. Минете покрай старинните, барокови жилища на френските аристократи и погледнете уютните кафета в Латинския квартал. Качете се на Айфеловата кула и от птичи поглед вижте Марсово поле. Заповядайте на незабравимо пътешествие с колекцията на Art D'Arnould/Legrand!

Марката Arnould почти половин век се явява законодател на висшата мода в електрическото оборудване, а изделията й са станали еталон за добър вкус и традиционно високо качество, съчетаващи в себе си елементи на истински произведения на изкуството и нови технологии.

Колекцията Art D'Arnould/Legrand – това е елегантната изисканост на висшето общество, ежедневен красив детайл, това е еклектика на самия Париж, първата глътка на скъпо вино. И най-вече – това е душата на Вашия интериор и Ваш неповторим почерк.

Колекцията предлага три варианта на дизайн, които пресъздават различни епохи. Непреходното и вечното е съвършено хармонизирано с всички тенденции на стила на XXI в. Ето ги и трите шедьоври, с които ще направите дома си именно ваш: с оригиналност и вкус.

Mémoire

Този модел се характеризира с автентичност, наследство и ювелирана изработка. С него можете да превърнете традицията в начин на живот. Открийте непреходна и вечна колекция, която отразява миналото и най- доброто в класическите електрически ключове.

Epure...

...или суров минимализъм. Той владее изкуството да съхранява чистотата и същността на стила. Хората, които търсят по-съвременна естетика, ще се припознаят в този модел.

Fusion

Дързост, еклектизъм, неокласицизъм. Създаден за любителите на шикозната позлата и изчистени форми, колекцията Fusion e среща на традицията със съвременния стил. В него има дързост, еклектизъм, но е запазен и духът на неокласицизма.

Retro

Дизайнът на модела Retro може да се опише като „пътуване в миналото“. Той връща живота на онази естетика, която вече е смятана за отживелица. Насочен е към онези по-мечтателни натури, преследвани от носталгията по очарованието на миналото.

Почерпете още вдъхновение за своя дом от Art D'Arnould/Legrand в галерията.

Продуктите могат да бъдат намерени в шоу рума на фирма Топ Груп Плюс на адрес: София, ул. Бистришко шосе, 17

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР