Furla Fortuna: за момичетата с характер

eva.bg 25 October 2018

Казват, че ако надникнеш в чантата на една жена, ще разкриеш целия й свят. Факт е, че това е един от най-важните аксесоари за всяка представителка на на нежния пол, който говори много за натурата, характера, емоциите...

Компактна, едновременно структурирана и мека, Furla Fortuna е чанта с изразена индивидуалност. Тя е инспирирана от света на бокса и ни носи частица от него: чантата е изработена от характерната за боксовите ръкавици капитонирана кожа Nappa, което я превръща в стилно модно оръжие.

Furla Fortuna се предлага в три размера – малка, средна и голяма, а цветовете също са вдъхновени от света на спорта - череша, сиво и оникс. Капачето на чантата е капитонирано във формите на ромб, а корпусът - на прави, прекъснати линии. Голяма закопчалка в сребрист метал с допълнително щракване свързва двата елемента. Черната дръжка, прикрепена с две метални халки, е съчетана с по-дълга такава в същия цвят. Така визията е раздвижена и разнообразена.

Furla Fortuna идва и под формата на раничка. Структурата наподобява тази на чантата: сиви метални дръжки и раменни възглавнички в цвета на кожения й корпус.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР