Бохемска елегантност от Меган Маркъл: какво облече херцогинята на Съсекс

eva.bg 24 October 2018

Снимка: getty images

16-дневното кралско турне на Меган Маркъл и принц Хари внася много настроение в Австралия. Херцогинята на Съсекс не пести усмивките си, а камерите се стараят да уловят всяка една от тях.

От два дни кралската двойка е във Фиджи и, разбира се, отново е в епицентъра на събитията и вниманието. Меган винаги успява да очарова с избора си на тоалет, като през последните два дни тя залага на рокли.

Тази сутрин двамата с Хари посетиха University of the South Pacific в град Сува, където Меган облече дълга плисирана флорална рокля в розово. Бохемският тоалет от Figue, на стойност 1 151 евро, е инспириран от Фрида Кало и носи името „Frederica.

Посещението на Меган и Хари на пазара във Фиджи предизвика такъв фурор, че днес тя беше изведена от охраната си по-рано от планираното. Тя и Хари трябваше да направят 20-минутна обиколка там, но поради струпването на голямата тълпа, само след шест минути трябваше да напуснат.

Вчера, по случай приема за пристигането им във Фиджи, херцогинята на Съсекс облече елегантна рокля от Safiyaa в „океанско“ синьо, тематично за посетения регион – Океания. Тоалетът, подчертаващ бременното коремче на Меган, беше съчетан с диамантени обици и е на стойност 1 095 евро.

Вижте визиите на Меган през последните два дни в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР