"Походът" на Звезди Керемедчиев и Ахат

eva.bg 22 October 2018

"Моят метъл свят" по Z-Rock вече се излъчва във вторник между 18 и 20 часа. Това обяви рок легендата Звездомир Керемидчиев водещ и автор на предаването. В ефира на рок радиото на България, Звезди разказва метъл истории от първо лице и селектира бандите, които звучат в ефир.

Промяната в програмната схема на Z-Rock става точно преди големия концерт на „Ахат“, който ще отбележи 30 години от емблематичния им албум „Походът“. На 24-ти октомври, в зала 1 на НДК, редом до музикантите от „Ахат“ специални гости ще бъдат: Joe Lynn Turner, Марио Хосен, Кирил Маричков, Б.Т.Р, Миро. Рок спектакълът е под съпровода на симфоничен оркестър с диригент Христо Павлов. От създаването си през 1986-та и до днес рок група АХАТ“ се превръщатв запазена марка номер едно на българския твърд и тежък рок. Стилът на музикантите се доближава до стила на известни хеви метъл и прогресив метъл групи.

"Моят метъл свят” по Z-Rock, всеки вторник между 18 и 20часа и „Походът“ на 24-ти октомври в НДК. Две неща, които непременно трябва да чуем.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР