За някои възможности чакането си струва!

Новите смартфони от флагманската серия на Huawei Mate 20 ще се продават в България от 22-ри октомври

eva.bg 22 October 2018

Възможностите са безценен лукс, който невинаги е на ръка разстояние. Късметът обаче е на наша страна и тъкмо сега подава в шепите ни огромен брой нови и неограничени възможности, които ще направят живота ни по-добър. На дългоочаквано събитие в Лондон глобалният бранд Huawei представи новата си флагманска серия Mate 20, която, както името подсказва, иска да стане ваш доверен приятел и сътрудник във всички важни дейности.

Телефоните от серията ще бъдат налични в България от 22-ри октомври. Те имат много какво да предложат, изкушавайки ни както с параметри, така и с оригинален дизайн. Чакането си струваше! Ето защо:

Серията Mate 20 работи с най-развитата едночипова система до момента – Kirin 980.7 - нанометровата система, притежаваща ядра Cortex-A76 и графичен процесор Mali-G76. Тоест - предлага по-високи ефективност и оперативна скорост. Huawei Mate 20 е олицетворение на думата „иновация“, тъй като телефоните са проектирани в духа на най-новите технологии, с което летвата се вдига с безкомпромисен критерий.

Подредените в квадратна матрица Leica камери включват широкоъгълен обектив. Потребителите ще могат да виждат не само в по-широка, но и в по-близка перспектива, възползвайки се от функцията за макро фотография. Камерите са подредени в 4-точкова система, която прави Mate 20 различен и разпознаваем дори от разстояние. Хипероптичната конструкция на стъкления капак се заиграва със светлината и сенките, създавайки запленяващи визуални ефекти.

А ето ги и „звездите“ в света на смартфоните.

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro е първият смартфон с 4,5 G LTE стандарт от Cat 21, което позволява на потребителите да теглят файлове със скорост до 1,4 Gbps. Той може да се похвали и с най-бързата безжична връзка – снимки с размер от 2GB могат да бъдат изтеглени за около 10 секунди! Mate 20 Pro поддържа и технология за двойно позициониране GPS (L1+L5). Освен безупречно функциониране, смартфоните от серията Mate 20 предлагат и невиждана досега продължителност на живота на батерията.

Huawei Mate 20 X

Huawei Mate 20 X притежава уникална охлаждаща система, изградена от графен и притежаваща специално отделение за изпаренията. Това позволява на процесора да продължи да функционира безпроблемно, дори по време на многочасова интензивна игра, без това по никакъв начин да пречи на геймърското изживяване. Това е и първият случай в историята, в който графенът е изпозлван за изграждането на охладителната система на смартфон.

Huawei и Porsche Design в лимитираната серия Mate 20 RS

Тази серия съчетава в себе си тънкостта на изкуството и технологиите. Huawei Consumer Business Group и Porsche Design ни предлагат този луксозен клас смартфони, притежаващи елегантен стил и впечатляващи възможности. Вграденият в екрана сензор за пръстови отпечатъци на Huawei Mate 20 RS е с по-висока чувствителност, което позволява бързата и лесна работа със смартфона.
На дисплея се появява известие всеки път, когато пръстът ви се задържи върху сензора. Щом процесът по автентификация бъде завършен, известието ще се минимизира на заден план. Той притежава усъвършенствени сензори за лицево разпознаване и изкуствен интелект, който подобрява тези функции. Иновативният дизайн на Mate 20 RS е проектиран съвместно от Huawei и Porsche Design. Заоблен по краищата по дързък, но и естетичен начин, външният вид на смартфона е отражение на неговата вътрешна мощ. Фактът, че Mate 20 RS е вдъхновен от дизайна на състезателните автомобили на Porsche си проличава на задния капак на смартфона, където ясно се вижда брандът „RS”, обозначаващ известните „Rennsport”.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР