Родих се да бъда Единствена

Завладяваща женственост от Dolce&Gabbana

eva.bg 17 October 2018

Eдна дума, голяма концепция: „Единствен". Всяка жена го търси. Той е този, който е незаменим и е създаден точно за нея, но най-вече я допълва, улавя същността й и прави от самата нея Единствената.

Dolce&Gabbana Beauty ви подарява тази специална емоция с новия си аромат - The Only One. Завладяващата женственост и чар са събрани в неподправено ухание, изразяващо вродената радост на жената от живота и неговата динамика. Композицията на The Only One съчетава в себе си цвят на виолетка и кафе, в чиято игра се ражда наситеният гурме аромат. Противоположностите наистина се привличат и този парфюм го доказва – смесването на контрастни нотки го прави толкова привлекателен.

Дъхът на виолетка продължава с едва доловим бергамот, подарявайки свеж и сочен букет на сетивата. Нотките на ароматно кафе са смесени с очарователен ирис, а за перфектен завършек е добавена топлата база от ванилия и пачули, придаваща осезателно успокояващ характер с цветната си прегръдка.

Уникалността на жената е възпята в красивата нова правоъгълна форма на флакона с масивна основа. Прасковеният оттенък напомня женствената топлина и блясък, а златният пръстен под капачката добавя финален щрих към елегантния дизайн.

За изразителка на тази женствена сила и изящност, Dolce&Gabbana избират красивата Емилия Кларк. Италианският режисьор Матео Гароне заснема актрисата в Рим и по-точно – в стария емблематичен квартал Трастевере. Изненадата на новата кампания е разкриването на певческия талант на Емилия. В краткия филм актрисата пленява всички с естественото си излъчване, красив глас и чар. Всички погледи са приковани към нея, а тя се превръща в ЕдинственатаThe Only One. Фотографите Morelli Brothers улавят енергията и спонтанността на сцената, а цялата история на The Only One можете да гледате във видеото долу.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР