Тежък период за Селена Гомес

eva.bg 11 October 2018

Снимка: getty images

Селена Гомес винаги е говорила открито за проблемите си, опитвайки се да ги пребори с любовта и подкрепата на своите почитатели и близки. Тя смело сподели нелекия факт, че страда от лупус, а миналата година се подложи на бъбречна трансплантация, чийто донор беше нейната приятелка Франча Райса.

Сега обаче й предстои поредната битка. 26-годишната певица потърси медицинска помощ, след като получи емоционален срив, поради усложнения с трансплантацията. Състоянията на страх и отчаяние, породени от здравословното й положение, ескалират докато Селена говори на живо в Instagram със своите фенове. Това още повече усложнява и без това тежкия момент, в който тя се намира. Преди известно време тя сподели, че често й се случва да получава паник атаки преди да се качи на сцената, както и малко след като слезе от нея.

За последните две седмици певицата вече два пъти постъпва в клиника за психично здраве, като на втория път й е поставена диагноза за емоционален срив. Първият път си тръгва само след няколко дни, но в края на миналата седмица тя се връща отново заради ниско ниво на левкоцити и емоционалното си състояние. Настанена е в медицински център в Лос Анджелис, където сега се грижат за нея.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР