Алесандра Амброзио: Моят дом е моят рай

Бразилският топмодел показа дома си на Architectural Digest

eva.bg 10 June 2020

Снимка: Architectural Digest

„Аз съм лятно момиче, израснала съм по бански“, казва бразилският супермодел Алесандра Амброзио. Затова и когато започва да търси жилище, което да превърне в свой постоянен дом, иска да е на топло място и да е близо до океана. Трябват й пет години, докато открие подходящ имот и още пет, за да го ремонтира и обзаведе по свой вкус. Сега вече е точно това, което е искала - „Идвам от малко градче в Бразилия, затова и предпочетох Санта Моника, носи същото усещане. Трябваше да съм близо до плажа и морския бриз. Тук е моят рай“.

Алесандра Амброзио, която години наред намира място в класациите на най-добре печелещите топмодели, живее тук заедно с двете си деца – Аня и Ноа. С баща им се раделиха в началото на 2018. „Заради работата ми се налага непрекъснато да обикалям света. Но когато не съм на път, единственото, от което се нуждая, е да съм у дома с децата. Нищо друго не ми трябва“, казва бразилската красавица пред екипа на Architectural Digest, които допусна в имението си.

Насладете се на виртуалната разходка из жилището й, за да видите колко прекрасни са градините, колко забавен е задният двор с басейна, как изглеждат детските стаи, чийто дизайн е съгласуван изрично и основно с Ноа и Аня, не пропускайте и спалнята, снимките по стените, баните, кухнята... имението наистина е впечатляващо и разбираме защо Амброзио твърди, че тук е нейният рай.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР