Във великата игра на оцеляване това е шах и мат

eva.bg 08 October 2018

Ако сте сред почитателите на режисьора Питър Джаксън, който умее да създава фантастични светове, да спретва величествени и епични битки и да използва максимума на специалните ефекти, то сте добре дошли в следващото му екранно приключение. Създателят на класики като „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“ ни потапя в един друг свят – пак фантастичен и пак безграничен като въображението на Джаксън. Става въпрос за филма „Смъртоносни машини“, чиято премиера ще е на 7 декември.

Действието се развива хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, а човечеството се е адаптирало към тежките условия и е приело нов начин на живот. Гигантски подвижни градове-хищници сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета.

Новият трейлър на Смъртоносни машини разкрива впечатляващите мащаби и невероятното богатство на света, роден от въображението на писателя Филип Рийв и пренесен на екран от носителя на „Оскар“, режисьор и майстор на специални ефекти Крисчън Ривърс („Кинг Конг“, „Хобит“). Запознайте се с драматичната история на мистериозната главна героиня Хестър Шоу (Хера Хилмар), която е сирак и изгнаник, движена единствено от желанието да отмъсти за смъртта на майка си, но съдбата й е отредила друга, много по-важна роля.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР