Кейт Мидълтън се завърна на работа

Херцогинята на Кеймбридж бе в отпуск по майчинство след раждането на принц Луи

eva.bg 03 October 2018

Снимка: getty images/guliver

Може и да не ви се вярва, но кралските особи също работят. След раждането на принц Луи през април месец тази година, Кейт Мидълтън си взе заслужен отпуск по майчинство, появявайки се само на най-важните официални събития и празници.

Е, почивката свърши и още преди няколко седмици от двореца Кенсингтън обявиха, че тя ще се завърне към обичайните си кралски задължения. А именно – програмата й е запълнена със събития, на които се изисква присъствието й от името на британската монархия, с благотворителни инициативи, за които трябва да помага, с имиджови за короната мероприятия.

Първият ангажимент на херцогинята на Кеймбридж обаче бе особено приятен – посещение на събитие, на което присъстваха само деца в предучилищна възраст. То се проведе в парка Paddington Recreation Ground в Западен Лондон. И целта на Кейт бе да помогне за популяризирането на програма, която дава възможност на малките деца да се докосват до природата, да научават много интересни неща за растенията и животните, да бъдат съпричастни със случващото се в околната среда.

Именно заради неформалната среда Кейт заложи и на неформален тоалет. Тя бе в джинси на Zara (29.99 паунда), сив пуловер (115 паунда) и яке (175 паунда) на шведския бранд Fjällräven, специализирал се в планинската екипировка и облекло, копринена риза на Joseph ( 395 паунда), както и любимите й ботуши на Penelope Chilvers с цена 475 паунда, които наблюдателни журналисти на Острова са сметнали, че са част от гардероба й вече от цяло десетилетие. Вижте снимки в галерията ни.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР