Няма случайно приятелство...

...твърди американският писател О. Хенри и е напълно прав. Доказателството - Huawei Mate 20 lite

eva.bg 04 October 2018

Живеем в интернет свят с високотехнологични възможности, които могат да бъдат наши верни помощници в ежедневието, пестейки ни време и улеснявайки много процеси и дейности. Времето е безценно и затова в лицето на технологиите ние трябва да търсим приятели, а не врагове. Приятел е този, на когото можем да разчитаме. Но можем ли да наречем „приятел“ едно технологично устройство? Отговорът е „да“, ако то се превърне в нашата дясна ръка, в наш доверен партньор и сътрудник в целите ни. В това отношение не се правят компромиси. Именно едно такова устройство може да ви свързва с най-важните за вас хора, както и да ви помага да се справите с натоварения график.

Серията Mate на Huawei работи точно в тази насока, продължавайки да подобрява своите продукти, за да ви подари свобода – комуникация без граници, запечатване на ценни спомени и най-модерните и бързи функции. Сега имате повече време, което да прекарвате с истинските си приятели, както и за творческите си дейности.

Най-новият модел от серията носи името Huawei Mate 20 Lite и може да бъде ваш приятел по всички тези параграфи. Нещо повече – той е перфектният бизнес партньор, който ще улесни професионалните ви дейности. Четворната му камера (вградени са две предни и две задни) притежава изкуствен интелект и се управлява от специална система, предлагайки богатство от функционалности. Тази система изследва над 100 милиона изображения, поради което може автоматично да разпознае над 500 различни обекти и ситуации: кучета, котки, синьо небе, сняг, фойерверки, храна, нощ и много други неща, изпълващи живота ви. Пригответе се за фотографско изживяване, доближаващо се до това на професионалните фотографи.
В предната част на модела Mate 20 lite са инсталирани висококачествени двойни камери с 24 и 2-мегапикселови сензора. Възможностите на този тип камери са много по-добри, тъй като те използват един основен обектив за запечатване на кадрите и втори за възпроизвеждане на детайлите в дълбочина.

А ето и най-вълнуващото: Huawei Mate 20 lite е дотолкова „интелигентен“, че може да идентифицира вашата полова определеност и цвят на кожата. Всяко селфи е по-детайлно и изчистено, с пет професионални ефекта за осветяване, като с HDR прегледа можете в реално време да разгледате как ще изглежда бъдещата снимка. Този телефон наистина се превръща във ваш приятел, помагайки ви да изразявате себе си и индивидуалността си – буквално в най-добра светлина, тъй като ви предлага най-подходящите филтри за вашето лице. Устройството е експерт в 3D моделирането на лицето, анализирайки неговите пет основни зони, като така определя кои от тях трябва да бъдат подчертани.

Много от вас ще се зарадват от „чувството за хумор“ на телефона, чийто изкуствен интелект може да произвежда „смешни селфита“, запаметявайки различни изражения на лицето ви за съставянето на GIF или видео формати, които можете да споделяте в социалните мрежи.

Освен, че е перфектното съчетание между софтуер и хардуер, устройството дава възможност за поставяне на две SIM карти, поддържащи едновременно 4G и VoLTE.
Mate 20 lite е насочен към бизнес елита, но най-вече към амбициозните млади хора, които тепърва пробиват в своята кариера и имат нужда от помощник в успеха си. За да бъде грижата към потребителя истинска, трябва да се обърне внимание на детайлите. Цветовете на телефона радват сетивата с иновативен 6,3 инчов дисплей, притежаващ двойно стъклено покритие, което обогатява гамата от нюанси, тъй като отразява светлината.

В стремежа си да осигурят идеален комфорт Huawei въвеждат нова функция, наречена Private Space. С нея личната ви информация е в безопасност. Тя представлява тайно място в телефона ви, където можете да съхранявате както документи, така и снимки. Тази опция ви предоставя две пароли за отключване на екрана, като само с въвеждането на втората се влиза във вашия Private Space. И, както би направил един истински приятел, ще ви бъдат спестени много неловки ситуации, а личното ви пространство ще остане непокътнато и в безопасност.

„На птицата – гнездо, на паяка – паяжина, на човека – приятелство“, е казал Уилям Блейк. Huawei зададе началото на една ценна дружба.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР